Brands

Med vores produkter opnås en fantastisk lydoplevelse. Vi er stolte af vores produkter og ikke mindst det fællesskab vi er en del af.

#

Naim Audio

Musikgengivelse i særklasse, der er bygget til at holde og derved en langsigtet investering. Fra Muso til Statement – giver dig et bredt sortiment af ”all in one” systemer til High-End streamer og forstærker systemer. Naim gør musikken til en central del af dit liv.

#

Focal

Med en ambition om, at gøre enhver lytte lejlighed til et øjeblik af nydelse er højttalere og hovedtelefoner fra Focal bedst beskrevet som ”Lifestyle objects” udført i mageløst håndværk. Focal´s Utopia hovedtelefoner er tilmed kåret til ”Verdens bedste hovedtelefon”.

#

Chord Cables

Kabler er ikke bare et tilbehør. Chord leverer forbindelsen imellem alle dine apparater. Fra strømudtaget i stuen til den industrielle multirums installation. Signal, netværk og højttalerkabler giver dit lidt triste udstyr nyt liv. Oplev det hos vores forhandlere.

#

IsoTek

Støj og interferens bliver mere og mere udbredt. IsoTek renser og beskytter for udefra kommende interferens og deres brede sortiment gør, at stort set alle kilder i systemet får de bedste arbejdsforhold. IsoTek giver dig High-End distribution af din 230 volt

#

REL Acoustics

REL laver subwoofere og kun subwoofere - intet andet. En subwoofer giver dig mere end bare mere bas. Filosofien om at, forbinde subwooferen direkte til højttalere terminalerne, igennem REL´s filter teknik, giver dig en præcis og unik musikoplevelse.