#

  Isotek

  IsoTek er et engelsk firma, der fremstiller prisvindende strøm-optimeringsprodukter til hi-fi- og hjemmebiografsystemer.

  Ren strøm giver ren lyd

  Deres speciel udviklede ”Power outlet conditioners” renser aktivt den strøm, der udtages fra dine vægstik, før den når dit hi-fi- eller audiovisuelle system. Ydermere bibringer deres udvalg af strømkabler til denne forbedring.

  Deres løsninger dækker en bred vifte af systemer og leverer betydelige opgraderinger i ydelsen til konkurrencedygtige priser.

  IsoTek’s produkter bruges af mere end 100.000 kunder i over 45 lande og har vundet adskillige priser fra specialiserede lyd- og AV-publikationer over hele verden.

  Førende indenfor ren-power-teknologi

  De er anerkendt som førende indenfor ren-power-teknologi, en kendsgerning, der er forstærket af de meget respekterede forbrugerelektronikmærker, der har brugt IsoTek i udviklingen og demonstrationen af deres produkter, herunder Arcam, Denon, Genesis Advanced Technologies, Marantz, Monitor Audio, Nordost , Onkyo, Pioneer, PMC, Primare, Roksan og TEAC Esoteric.

  Alle IsoTek-produkter er designet til specifikke formål, lavet til at holde i lang tid og fremstillet i Europa.

  Ren og optimeret strøm

  IsoTeks mål er at skabe en bedre løsning på problemet med den dårlige strømkvalitet, som vi får fra vores strømudtag, samt forbedre ydelsen af lydsystemer. Dette opnår Isotek gennem intensiv forskning og ægte innovation.

  I dag leverer deres produkter ren, fuld optimeret strøm til al slags lyd- og AV-udstyr; fra forstærkere og kildekomponenter til tv og projektorer, hvilket forbedrer ydelsen og beskytter værdifuldt udstyr.

  Historien bag Isotek

  Virksomhedens grundlægger og administrerende direktør Keith Martin startede IsoTek, fordi de strømrensere, han kunne købe, ikke kunne løse de problemer, som han selv oplevede med sit eget stereoanlæg. Den dyreste og sidste strømkonditioner, han købte, var så dårlig, at han skilte den ad. Her opdagede han, at den stort set svarede til det strømsikringskredsløb, der sidder i en vaskemaskine. Keith Martin besluttede derfor at starte for sig selv, og hans visionære indstilling og ihærdighed har siden ført til hundreder af priser fra respekterede lydkritikere over hele verden.


  Prisliste