#

  Naim Audio

  Naims produkter er bygget til at holde og er en langsigtet investering i en fantastisk musikgengivelse. Med Naim Audio gør du musikken til en central del af dit liv.

  Fokus på timig og musikalitet

  Naim Audio’s grundlægger, Julian Vereker (1945-2000) startede i 1969 med at bygge nogle forstærkere til sine musiker venner, som han også havde lavet optagelser med.

  Han var ikke tilfreds med den gengivelse af vennernes live optagelser, som han fik via det anlæg, han havde derhjemme og satte sig derfor ned og byggede sine egne forstærkere. Her var fokus på timing og musikalitet – noget der altid har præget produkter fra Naim Audio, og som har ført til det legendariske udtryk ””PRaT” – Pase, Rhytm and Timing.

  Julian vandt i 1972 en konkurrence om at levere lydudstyr i form af forstærkere og højttalere til den nystartede Capital Radio – og på baggrund af den succes, stiftede han i 1973 det, som skulle blive Naim Audio.

  Siden er det blevet til et hav af nye produkter. Flere af dem er blevet legendariske og har været i produktion i flere varianter i over 30 år – f.eks. har effektforstærkeren NAP250 været på markedet i 4 forskellige versioner siden 1975.

  I 2008 indgik Naim Audio en aftale om at levere lydanlæg til Bentley og efter 18 måneders udvikling har det siden været muligt at få Naim lyd i samtlige Bentley biler.

  Verdens bedste Hi-Fi håndbygget i England

  I dag regnes Naim Audio som markedsledende, når det kommer til at streame musik – ikke kun fra NAS, men også via diverse streamingtjenester som Spotify og Tidal.

  Siden 2009 har Naim også haft et særligt fokus på ”Alt-i-en”-produkter kaldet Uniti serien. Disse har siden 2017 været at finde i den nyeste serie med modellerne ATOM; STAR og NOVA.

  Verdens bedste Hi-Fi bygges ikke i Fjernøsten! Vi mener, at det konstrueres, håndsamles og sendes fra Salisbury i det sydlige England.

  Lyt til Naim hos en Naim-forhandler, så vil du forstå, hvad vi mener.


  Prisliste