#

  REL Acoustics

  REL har specialiseret sig indenfor subwoofere for at udvikle subwoofere i særklasse.

  Har jeg brug for en subwoofer?

  Man kan stille sig selv spørgsmålet: ”Hvem har brug for en subwoofer i et stereoanlæg”. Svaret er: ”Det har ALLE, der ønsker en mere naturtro og klangfuld lydgengivelse”. Nogle vil måske modargumenterer: ”Jamen, jeg har to store front højttalere med 2 x 8” eller 1 x 12” basenheder.” Til dette vil vi svare: ”Alle kan forbedre deres lydgengivelse med tilføjelse af en subwoofer." Det er dog vigtigt at den indstilles korrekt, således at den tilføjer til lyden og ikke ”dækker” for lyden”. Netop dette vil vores REL-forhandler kunne demonstrere.

  Den perfekte lydoplevelse

  Lige fra begyndelsen har bestræbelserne hos REL været drevet af et ønske om en perfekt lydoplevelse. Det begyndte med en mands utilfredshed med ydeevnen fra de subwoofere, der var tilgængelige på det tidspunkt. Det er denne søgen efter at forbedre og nå frem til den perfekte lyd, der er drivkraften bag REL.

  Det har drevet udviklingen hos REL til massive fremskridt inden for teknologi og innovation i design af ægte subwoofere – og ikke bare det, der fra andre højttalere kan kaldes ”bashøjttalere”.

  At mestre gengivelsen af kraften, dramaet og det sjove, der ligger indenfor gengivelse af fantastiske musikoptagelser og film-soundtracks er selve essensen af det, REL ønsker at opnå.

  Input på højt niveau

  Nøglen til denne udvikling var en tidlig erkendelse af, at en High Level-forbindelse henter sit indgangssignal fra det sidste udgangstrin i en forstærker eller fra højttalerterminalerne.

  Dette giver den bedste kvalitet, da det ikke har været igennem et filter og derved kan matche lyden nøjagtigt, når den føres til dine højttalere. Integrationen med fronthøjttalerene er ULTRA vigtig, da en eventuel tidsforsinkelse i et low-output kan give fase-forskydning, (som vil blive opfattet som en sløv rytme gengivelse) – præcis rytme gengivelse er som regel grundlaget for al timing i musikken.


  Prisliste